2022.10.01., szombat - Malvin
Salgótarján: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Rögtön a műtőbe vitték a segítséget elutasító nógrádi nénit

frisshirek.hu, 2022. július 21. - 18:48
Rögtön a műtőbe vitték a segítséget elutasító nógrádi nénit
Bár a balesetet szenvedett idős nógrádi asszony a mentősöket is próbálta lebeszélni arról, hogy segítsenek neki, azok hajthatatlannak bizonyultak. Gyorsan meggyőzték a nénit, ellátták a súlyos sérüléseit, és stabil állapotban szállították kórházba. A szépkorút azonnal megoperálták…
Az Országos Mentőszolgálat szerdán a közösségi oldalán számolt be arról, hogy hatalmasat esett az utcán az a Nógrád megyei idős nő, akinek a helyi közért dolgozói siettek a segítségére tegnap este. A boltosok felsegítették az egyedül élő asszonyt, aki gyakori vevőjük, és azonnal mentőt akartak hívni hozzá, a 75 év körüli néni azonban ezt határozottan megtiltotta.
Hiába próbálták meggyőzni, ezért a boltban ültették le a sérültet, aki többször is biztosította az aggódó eladókat arról, hogy nem ütötte meg magát, ezért végül az egyik raktáros hazakísérte.
Ma reggel azonban már nem hallgattak rá a kisboltban, ahova ezúttal vásárolni érkezett. Szemei alatt jókora véraláfutások keletkeztek és az egyik karját már mozgatni sem tudta, ezért az eladók ismét székre ültették és ellentmondást nem tűrően értesítették a mentőket.
A mentőszolgálat munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek, és ők sem hagyták, hogy a néni lebeszélje őket arról, hogy segítsenek neki. A szakemberek hamar meggyőzték az asszonyt és ellátták a súlyos sérüléseit. Így stabil állapotban szállíthatták kórházba, ahol a friss hírek szerint rögtön megoperálták.
Illusztrációs fotó