2022.09.30., péntek - Jeromos
Salgótarján: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Messzire vezető vitát robbantott ki a falubusz elajándékozása

, 2022. augusztus 03. - 07:52
Messzire vezető vitát robbantott ki a falubusz elajándékozása
Becsó Zsolt kelet-nógrádi országgyűlési képviselő tegnap osztotta meg a közösségi oldalán, hogy Szilaspogony 7 éves falubuszt ajándékozott az erdélyi Székelyderzs számára.

A poszt alól mostanra törölték a kommenteket. Többek között a Szilaspogonnyal szomszédos Cered alpolgármestere, Petrovics Ferenc hozzászólását, amit szó szerint idézünk: „egyik szemem sír, a másik nevet! a szomszéd faluban, Cereden pedig egy szakadt kisbusz van, ami már-már életveszélyes a közlekedésre. Cered kimarad mindenből, ide végül is az anyaországi településeknek, polgároknak nem kell!!!!! Tudom a pályázat kiírója nincs tisztában az anyaországi helyzettel, nem ismeri a problémákat!!!!”

Volt olyan kommentelő, aki teljes mértékben igazat adott a polgármester-helyettesnek, de ez a hozzászólás is eltűnt a politikus oldaláról.

Ahogyan Bódi Józsefné, Szilaspogony polgármesterének „védekezése” is:  „ugye ez most nem pálcatörés felettünk?”

Petrovics Ferenc erre így reagált: „Nem. Ahogy írtam Polgármester Asszony, a pályázat kiíróját kritizáltam, vagyis vele nem értünk egyet. Mindent elfogadok, de akkor ha az anyaországi, itt adót fizető állampolgárok jól élnek, és megvan mindenük!!!! De ez jelen esetben nem így van, tudják ezt a döntéshozók is!!”

Fotó: Becsó Zsolt országgyűlési képviselő Facebook-oldala