2022.09.30., péntek - Jeromos
Salgótarján: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Két szűrőbusz érkezik Nógrádba csütörtökön

frisshirek.hu, 2022. augusztus 09. - 09:13
Két szűrőbusz érkezik Nógrádba csütörtökön
Két egészségügyi szűrőbusz érkezik Nógrádba augusztus 11-én, csütörtökön a hivatalhoz. Az ingyenes vizsgálatokat 9 és 17 óra között végzik majd a helyszínen.

A Generali a Biztonságért Alapítvány egy közösségi pályázat keretében biztosít lehetőséget az állapotfelmérésre, amelyre nem csak a nógrádi lakosokat várják. A vizsgálatok mindössze 15 percet vesznek igénybe, és a modern diagnosztikai eszközöknek köszönhetően az eredményeket azonnal megkapják az érdeklődők.

A felmérés kiterjed többek között a teljes testösszetétel elemzésre, a felső- és alsó végtagi vérnyomásmérésre, a csonsűrűsűség- és a véroxigénszint mérésre, emellett végeznek a szakemberek verőérszűkület, illetve érmerevség vizsgálatot is.

A program célja, hogy Generali Biztonságért alapítvány felhívja a lakosság figyelmét a betegségek megelőzésre és a szűrések jelentőségére.

A vizsgálatra telefonon (+36 35 562 000), e-mailben (alpolgarmesternograd@gmail.com) és ezen a linken lehet regisztrálni.

A falu vezetése arra kéri a lakosokat, hogy a regisztrációban segítsenek az idős, internetet nem használó rokonaiknak, ismerőseiknek.

Fotó: Nógrád község Facebook-oldala