2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Hamarosan újra Szüreti Fesztivál Harkányban

frisshirek.hu, 2022. augusztus 11. - 13:46
Hamarosan újra Szüreti Fesztivál Harkányban
Az idén immár 27. alkalommal rendezik meg augusztus 26. és 28. között Harkányban a Szüreti Fesztivált. A három nap során számos koncert és kísérő program sorában fellép többek között Boban Markovic, az Apostol, Demjén Ferenc és a 3+2 is.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendezvény során a Lepke medencék mellett és a nagyszínpadon lépnek fel péntektől kezdődően vasárnap estig a közkedvelt előadók. A fesztivál programjai a harkányi lakosoknak ingyenes.

A harkanyihirek.hu információi szerint Pénteken erős kezdéssel indul 14:30-kor a fesztivál, hiszen többek között fellép Boban Markovic Orkestra és Dévényi Tibi bácsi is.

Szombaton 14:30-kor A Vivat Bacchus után az Alma együttes, a Made is B lép fel. Az esti programokat 18:45-kor az Apostol együttes kezdi, majd 21 órakor Demjén Ferenc lép fel.

Vasárnap 15:30-kor kezdődnek a zenei programok a Menettánccal, majd este 7 órakor Paulina, 9-kor pedig a 3+2 együttes lép fel.

fotó: Harkányi Szüreti Fesztivál Fb oldala