2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Augusztus 20: Programok mindenütt, tűzijáték nem mindenütt Csongrád-Csanádban

frisshirek.hu, 2022. augusztus 19. - 15:42
Augusztus 20: Programok mindenütt, tűzijáték nem mindenütt Csongrád-Csanádban
A legtöbb helyen a mai napon, Hódmezővásárhelyen már 18-án elkezdődtek az augusztus 20-i programok. Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Szentesen nem lesz tűzijáték, Makón viszont igen, sőt az ottani polgármester, Farkas Éva Erzsébet a többi város lakosait is áthívta az eseményre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Szegeden az Államalapítás ünnepének központi eseményei a Széchenyi téren lesznek. Ma az Apostol, holnap a Kozmix, vasárnap az Animal Cannibals lesz a sztárvendég, de lesznek más szórakoztató programok is. Az eseményeknek elmaradhatatlan része a bor-, sör-, illetve a gasztronómiai kiállítók is.

Hódmezővásárhelyen már csütörtökön elkezdődtek a rendezvények. A 4 napos eseményen a Kossuth téren illetve a Dr. Rapcsák András utcában olyan fellépők adták és adják egymásnak a színpadot, mint a Kowalsky meg a Vega, Palya Bea, a Lord, a Hooligans, de lesznek musical programok, és természetesen a kisebbekre is gondolnak. 

Makón a liturgikus események mellett a 29. Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál keretében lesznek programok. Valamint lesz tűzijáték is, ellentétben több más várossal megye-, és országszerte.

Szentesen, ahol szintén nem lesz tűzijáték, a hagyományos programok mellett délután a Kerekes Band, valamint 21 órától a Balkan Fanatik ad koncertet. 

Ellenben betegség miatt Mindszenten elmarad Deák Bill Gyula koncertje augusztus 20-án.