2023.12.11., hétfő - Árpád
Salgótarján: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Ellenzéki és kormánypárti politikusok vitáznak Tihanyban

frisshirek.hu | 2022. augusztus 22. - 12:29
Ellenzéki és kormánypárti politikusok vitáznak Tihanyban
Miniszterek is vitáznak a tihanyi Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón. Immár negyedik alkalommal rendezik meg Tihanyban Magyarország legnagyobb közéleti találkozóját.

A rendezvény hagyományosan a jobb és baloldal közötti érdemi vita színtere is. A Tranzit Garázsvitákon - pénteken - szerepel majd Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki Márki-Zay Péterrel, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével vitázik; Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Jámbor Andrással, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjével, valamint Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Hajnal Miklóssal, a Momentum országgyűlési képviselőjével vitázik - adta hírül az atv.hu.

Szombaton Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, majd Deutsch Tamás, a Fidesz és Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, valamint Csák János kulturális és innovációs miniszter és Hiller István szocialista országgyűlési képviselő vitáznak. Emellett előadást tart majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója is.

A Tranzit Garázsvitákat idén is élőben lehet követni a Tranzit Facebook-oldalán és a Hír Televízióban.

A kép forrása: Tranzit Facebook-oldala