2023.12.10., vasárnap - Judit
Salgótarján: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Márki-Zay Rétvárival, Újhelyi Deutschal vitázik majd

frisshirek.hu | 2022. augusztus 25. - 06:47
Márki-Zay Rétvárival, Újhelyi Deutschal vitázik majd
Negyedik alkalommal rendezik meg Tihanyban Magyarország legnagyobb közéleti találkozóját. A két Csongrád-Csanád megyei politikus is részt vesz a garázsvitákon.

Pénteken Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Márki-Zay Péterrel, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével, Hódmezővásárhely polgármesterével vitázik; Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Jámbor Andrással, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjével, valamint Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Hajnal Miklóssal, a Momentum országgyűlési képviselőjével.

Szombaton Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, majd Deutsch Tamás, a Fidesz és Újhelyi István, az MSZP szegedi EP-képviselője, valamint Csák János kulturális és innovációs miniszter és Hiller István szocialista országgyűlési képviselő vitáznak – írták a szervezők.

Előadást tart még Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója is.

A Tranzit Garázsvitákat idén is élőben lehet követni a Tranzit Facebook-oldalán és a Hír Televízióban.