2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Eldőlt, hogy hol folytatja az exhíradós Németh Balázs

frisshirek.hu, 2022. szeptember 02. - 12:00
Eldőlt, hogy hol folytatja az exhíradós Németh Balázs
Bejelentették, hogy az atlétikai világbajnokságot fogja szervezni az exhíradós Német Balázs.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Németh Balázst, a köztévétől leköszönt híradóst nevezték ki a jövő évi atlétikai vb-t lebonyolító állami cég, a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokság Szervező Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság első emberévé.

A 24.hu cikke szerint a hírt Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárt jelentette be, aki mostantól kormánybiztosként fogja segíteni a szervezők munkáját.

– A hír igaz. Elfogadtam életem legfontosabb felkérését és köszönöm a bizalmat – reagált Németh, aki szerint megmutathatják, hogy Budapest a világ legjobb városa.

Az internetes mémként is elhíresülő egykori tévés Deutsch Péter volt atléta, Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő öccse helyét veszi át.

Németh Balázs több mint 11 évet töltött a közmédiában, ahogy munkatársainak írt búcsúlevelében fogalmazott, saját gyerekeként tekintett a csatornára.

Fotó: Facebook/Németh Balázs oldala