2023.01.27., péntek - Angelika
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Három iskola is megújult a közelmúltban Nyugat-Nógrádban

frisshirek.hu, 2022. szeptember 08. - 08:08
Három iskola is megújult a közelmúltban Nyugat-Nógrádban
A Magyar Falu Program keretében megvalósult fejlesztést Balla Mihály országgyűlési képviselő és Nagyné Barna Orsolya, a Balassagyarmati Tankerületi Központ igazgatója adta át tegnap.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A honatya a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy dejtáron a Mikszáth Kálmán Általános Iskola közel 35 millió forintból újult meg. Az intézményben korszerűsítették a mellékhelyiségeket, a tantermek új burkolatot kaptak, emellett székeket és számítástechnikai eszközöket is vásároltak a kényelmesebb és hatékonyabb oktatás érdekében.

A romhányi II. Rákóczi ferenc Általános Iskola alsó tagozatos épületének szintén megújultak a mellékhelyiségei, emellett a diákok székeket, padokat és számítástechnikai eszközöket  kaptak.

A Nőtincsi Általános Iskola tornaterme teljes egészében átesett egy felújításon. Az új padlózat és nyílászárók mellett sportszereket is vásároltak a tanulóknak, a tantermekben korszerű padok fogadták a gyerekeket.

Fotó: Balla Mihály Facebook-oldala