2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Rálőttek a pápai különmegbízottra

frisshirek.hu, 2022. szeptember 18. - 07:00
Rálőttek a pápai különmegbízottra
Rálőttek szombaton Ukrajnában Konrad Krajewski bíboros pápai főalamizsnásra, az egyházfő különmegbízottjára, aki Ferenc pápa megbízásából humanitárius segítséget szállított Zaporizzsja környékére – jelentette a Vatican News hírportál.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy a küldöttség végzett a szállítmány szétosztásával a helyiek között, könnyű fegyverekből Krajewski bíborosra és a környezetére lőttek. A lengyel bíboros sértetlen maradt, így folytathatta munkáját - szúrta ki a hírt a 24.hu.  

A pápai küldött most negyedszer jár Ukrajnában a háború kezdete óta. az orosz invázió február 24-i kezdete óta. Krajewski Először Odesszába utazott, onnan Zaporizzsjába, majd Harkivba látogat. 

Illusztráció: youtube.com