2023.03.27., hétfő - Emánuel
Salgótarján: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Az állat világnapja a Szegedi Vadasparkban

frisshirek.hu, 2022. szeptember 30. - 18:42
Az állat világnapja a Szegedi Vadasparkban
Az állatok világnapja alkalmából október 2-án a családokat és örökbefogadóikat, október 4-én, kedden pedig az óvodai és iskolai csoportokat várják. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSCSMRFK) munkatársai teszik még izgalmasabbá a programot.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Október 2-án, vasárnap 10.00-16.00 óra között a családokat várjuk egy érdekes, játékos családi napra, ahol a hőkamera kipróbálásán át a rendőrségi drog és robbanószer-kereső kutyákkal való találkozásig számtalan izgalmas programon vehetnek részt. 13.00-15.00 óra között pedig hagyományainkhoz híven az örökbefogadókat köszöntjük. Őket 13.00-kor várjuk az Elefántház előtti teraszon (eső esetén a Természetvédelmi Oktatóközpontban) - olvasható a vadaspark oldalán.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály, a Humánigazgatási Szolgálat, a Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, a Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztály, valamint a Bűnmegelőzési Központ közreműködésével igazi különlegességekkel készülnek.

A programok sorából kiemelkedik a Készenléti Rendőrség Zenekarának fellépése 12.00 órától a Pelikán büfétől indulva, valamint Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztály Kutyás Alosztályának bemutatója 12.30-tól az Elefántház előtti területen.

Az állatok világnapját október 4-én ünneplik, ezen a napon az óvodás és iskolás csoportokat várják – játékos programokkal – egy ismeretterjesztő napra 09.00 és 14.00 óra között. A korábbiaktól eltérően a programokon való részvétel nem kötött regisztrációhoz.