2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Pápai áldást kapott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Szívsebészeti osztálya

Kovács Tamara, 2022. október 03. - 16:45
Pápai áldást kapott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Szívsebészeti osztálya
Pápai áldást adott át Dr. Veres András győri megyéspüspök a Szívsebészeti Osztálynak. Az áldás kezdeményezője Böcskei Győző kanonok, a győri székesegyház esperes-plébánosa volt, aki az osztály pácienseként szerzett jó tapasztalatokat.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A dolgozók körében tartott ünnepségen Dr. Rashed Aref osztályvezető főorvos mellett köszönetet mondott a különleges ajándékért dr. med. habil. Gasztonyi Beáta főigazgató és Vigh László országgyűlési képviselő.-írta a Zala Megyei szent Rafael kórház Facebook-oldalán.

"Őszentsége Ferenc pápa apostoli áldásban részesítette a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Szívsebészeti Osztályának dolgozóit.
A pápai áldást Veres András, a Győri Egyházmegye püspöke és Böcskei Győző kanonok hozta ajándékba Zalaegerszegre. A kanonok, esperes-plébános atyát a szívsebészeti osztályon műtötték, gyógyították még korábban. Az áldással köszönte meg a püspök atya és a kanonok atya az osztály dolgozóinak munkáját." - írta Facebook oldalán Vigh László.
A pápai áldás magyarul.

A pápai áldás magyarul.

A szívsebészet dolgozói örülnek az áldásnak.

A szívsebészet dolgozói örülnek az áldásnak.