2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Semjén vagy Putyin mondta? – kvízt posztolt az amerikai nagykövetség a kormányzati nyilatkozatokból

frisshirek.hu, 2022. október 18. - 06:00
Semjén vagy Putyin mondta? – kvízt posztolt az amerikai nagykövetség a kormányzati nyilatkozatokból
Twitteren üzent a budapesti amerikai nagykövetség, de pontosításként videóval is illusztrálták, mire gondolnak - vette észre a telex.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

„Az elmúlt hetekben egyes vezető magyar kormányzati szereplők és a kormány által finanszírozott kommentátorok durva Nyugat- és Amerika-ellenes nyilatkozatokat tettek. Magyarország és az Egyesült Államok szövetségesek. Az orosz agresszió mindannyiunkat fenyeget, össze kell tartanunk, nem pedig széthúznunk!”

A videóban folyamatosan jönnek a kérdések, gondosan, idézetekbe kigyűjtve. Már csak ki kell találni, írja a lap, kogy ki mondta: Kövér László vagy Vlagyimir Putyin? Bencsik András vagy Vlagyimir Putyin? Mráz Ágoston Sámuel vagy Vlagyimir Putyin? Semjén Zsolt vagy Vlagyimir Putyin? De mielőtt az lelkes játékos kitalálná, máris érkezik a válasz, szövegkiemelővel kihúzva.

David Pressman és csapatától máris ez a második "kedves" üzenet a magyar kormánynak, hiszen a múlt héten Orbán Viktor bemutatkozó twitter üzenetére is gyors és csattanós választ adtak, ahogy a frisshirek.hu is megírta.

Illusztráció: pixabay.com