2023.01.27., péntek - Angelika
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Tök jó délutánt tartanak Bátonyterenyén

frisshirek.hu, 2022. október 18. - 08:30
Tök jó délutánt tartanak Bátonyterenyén
Bátonyterenyén „Tök jó délutánt” tartanak október 22-én a Városháza téren 16 órától. A Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. arról írt, hogy a program egy a helyi mazsorett csoport előadásával indul, majd a Mona Deja-Vu Tánciskola lép a színpadra.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Vendégként érkezik az eseményre Demény, a vizsla, majd az Apacuka zenekar kedvelt dallamaira rophatják a táncot a kicsik és nagyok egyaránt.

Mint írták, a közös tűzgyújtás előtt megkeresik a város „legrémrendesebb” családját.

Ezt követően pedig a Maconka Táncegyüttessel közös körtánccal melegítenek a diszkóra a vendégek.

A megjelentek számíthatnak a rendezvényen gasztro különlegességre, ugyanis az országos hírnévnek örvendő Rétesvonat is a helyszínen lesz. A fiataloknak lehetőségük lesz kézműves alkotásokat készíteni, és rémségesen jó fotókat is gyárthatnak a Fáy iskola által megálmodott és kivitelezett fotós sarokban.

A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét arra, hogy az elmaradhatatlan tökfaragáshoz a tököt a faragójegy megvásárlása után biztosítják, de az eszközöket mindenkinek vinnie kell magával.

Kép: Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft.