2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Jobb később, mint soha!

frisshirek.hu, 2022. november 09. - 13:29
Jobb később, mint soha!
Illegális zebra helyett, tegnap óta legális zebrán közlekedhetnek a helyiek, és ehhez nem kellett más, csak egy nagy ötlet, bátorság és kivitelezés!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Még 2021 októberében történt, hogy valaki enyhe célzás jelleggel fogta magát és felfestett egy illegális zebrát, gyalogátkelőt Győr egyik forgalmas kereszteződésébe. Egészen pontosan az Arató utcában az orvosi rendelőnél, a Kismegyeri út kereszteződésénél, ahol veszélyes volt az átkelés.


Győr polgármestere, Dézsi Csaba András végül ma örömhírről számolt be közösségi oldalán, miszerint megnézette a helyet az illetékesekkel, akik végül áldásukat adták, és a tegnap felfesték az új, már legális zebrát, amit így biztonsággal tudnak használni az emberek.


Győrben sajnos több olyan hely is van, ahol gyalogátkelő nélkül veszélyes átjutni egyik oldalról a másikra, de bizonyára ezután az illegális, figyelemfelkeltő zebrafestést a helyiek alkalmazni fogják, hiszen láthatóan siker koronázta a kezdeményezést!

Kép: Dézsi Csaba András Facebook–oldala