2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Szalagátvágás: ünnepélyesen is átadtak egy egészségügyi központot

Kovács Tamara, 2022. november 17. - 18:15
Szalagátvágás: ünnepélyesen is átadtak egy egészségügyi központot
A Center a Lenti Termálfürdő új gyógyászati- és egészségcentruma már szeptember végén megnyitotta kapuit, de a hivatalos, politikai átadásra most került sor.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Mai napon ünnepélyesen átadásra került a Lenti Termálfürdőben megvalósult egészségturisztikai fejlesztés. A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, Vigh László országgyűlési képviselő, Dr. Pál Attila Zala Megye Közgyűlésének elnöke és Horváth László Lenti város polgármestere is. A köszöntőbeszédeket és Végi Csaba esperes áldását követően, ünnepélyes szalagátvágás szimbolizálta, azt a közel két éves fejlesztési időszak végét, amelynek keretében nemcsak a fürdő újult meg, hanem véglegesen elkészült a Balance Medical Center egészség- és gyógyászati centrum is.

Videón a szalagátvágás pillanata a Lenti Termálfürdő és a Balance Medical Center hivatalos ünnepélyes átadóján.

Fotók és videó: Lenti Termálfürdő Facebook-oldala