2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Salgótarján: -5o - -5o
Az ország 19 megyéjében

Felesége és a mentősök mentették meg a tolnai férfi életét

Tóth Rózsa, 2022. november 22. - 13:35
Felesége és a mentősök mentették meg a tolnai férfi életét
Időben sikerült újraéleszteni a férfit, aki otthon lett rosszul.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az esti híradót nézte otthon az a 40 év körüli férfi, aki tegnap minden előzetes panasz nélkül összeesett - számolt be az Országos Mentőszolgálat.

Családja azonnal a segítségére sietett, mentőt hívtak, majd a rutinos mentésirányító utasításai szerint rögtön megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem lélegzett.

A férfi felesége a telefonos instrukciók alapján azonnal megkezdte az újraélesztést, amit perceken belül helyszínre érkező mentősök emelt szinten folytattak.

Az ellátás még sokáig zajlott a helyszínen, amit a család végig reménykedve figyelt. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

Fotó: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala