2023.03.27., hétfő - Emánuel
Salgótarján: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Megszületett az első gól nélküli döntetlen

frisshirek.hu, 2022. november 22. - 16:20
Megszületett az első gól nélküli döntetlen
Először ért véget mérkőzés gól nélküli döntetlennel a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután Dánia és Tunézia 0-0-ra végzett egymással.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A D-csoport nyitómérkőzésén Tunézia az FTC játékosával, Aissa Laidunival a kezdőjében lépett pályára Dánia ellen. Mindkét csapat eljutott egy-egy lesgólig, ezeket a találatokat azonban a játékvezető természetesen érvénytelenítette.

Így a végeredmény maradt 0-0, ami igazságosnak mondható, és nagyjából meg is felel a játék képének.

A csoport másik mérkőzésén ma este, magyar idő szerint 20 órakor a címvédő Franciaország Ausztráliával csap össze.

Fotó: A tunéziai Iszam Dzsebali és Kasper Schmeichel dán kapus (b) a katari labdarúgó-világbajnokság első fordulójában, a D csoportban játszott Dánia-Tunézia mérkőzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. november 22-én. MTI/AP/Manu Fernández