2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Magasból csaptak le a rendőrök a szabálytalankodó sofőrökre

frisshirek.hu, 2022. november 23. - 18:45
Magasból csaptak le a rendőrök a szabálytalankodó sofőrökre
November 14. és 18. között közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak, amelynek célja a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása és a közlekedők biztonságérzetének javítása volt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, valamint a Salgótarjáni, a Pásztói és a Szécsényi Rendőrkapitányság egyenruhásai drón segítségével végrehajtott akció során a megyeszékhelyen a jelzőlámpák tilos jelzésén áthaladókat szűrték ki a forgalomból, míg Pásztón és Szécsényben az elsőbbség szabályainak betartását ellenőrizték.

A közlekedésrendészeti ellenőrzés alkalmával a tilos jelzésen áthaladás, valamint az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla jelzésének figyelmen kívül hagyása miatt a rendőrök 18 szabályszegő sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, egy esetben figyelmeztetést alkalmaztak – tájékozatott a friss hírekről Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fotó: police.hu