2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Meglepetéssel készülnek a rendőrök Salgótarjánban

frisshirek.hu, 2022. november 23. - 17:45
Meglepetéssel készülnek a rendőrök Salgótarjánban
Buda Gábor rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatta portálunkat, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ebben az évben is különlegességgel készül az adventi időszakra.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

– Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a rendőr-főkapitányság épülete előtt helyezzük el az egyenruhások adventi koszorúját. Az első gyertyán a láng november 27-én 15 órakor lobban fel, majd a négyhetes ünnepi időszak ezt követő három vasárnapján ugyanebben az időpontban gyújtjuk meg az ünnep jelképeit – fogalmazott a szóvivő.

Hozzátette: az ünnepi hangulatot zenés műsorral a Blue Blood Brothers zenekar hozza el a salgótarjáni rendezvényre. A rendőrök forró teával és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából apró meglepetésekkel és láthatósági eszközökkel kedveskednek majd a látogatóknak.

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság