2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Hosszasan élesztették újra a mentők a kállói tűzből kimentett idős nőt

frisshirek.hu, 2022. november 25. - 18:53
Hosszasan élesztették újra a mentők a kállói tűzből kimentett idős nőt
Péntek délután kigyulladt egy kállói családi ház hálószobája a Zrínyi úton.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A száz négyzetméteres alapterületű épületben az ágyban csaptak fel a lángok. A tűzesethez az aszódi és a berceli hivatásos tűzoltók vonultak, akik eloltották a lángokat és átszellőztették a lakást.

Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: az ingatlanban egy személy tartózkodott, akit a helyiek még a tűzoltók kiérkezése előtt kivittek az égő épületből.

A helyszínre a mentőszolgálat munkatársai is kiérkeztek. Az idős nőt hosszas újraélesztés után kórházba szállították – közölte Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

Illusztrációs fotó:pixabay