2023.02.05., vasárnap - Ágota, Ingrid
Salgótarján: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Messitől várja a megváltást ma este Argentína

frisshirek.hu, 2022. november 26. - 17:00
Messitől várja a megváltást ma este Argentína
Az életben maradásért küzd ma este Argentína labdarúgó válogatottja a katari világbajnokságon. A Szaúd-Arábiától elszenvedett vereséget követően Mexikó ellen mindenképp győzniük kell annak érdekében, hogy ne kelljen idő előtt búcsút inteniük világbajnoki álmaiknak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az argentin labdarúgó-válogatott 36 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozattal a háta mögött érkezett a katari labdarúgó világbajnokságra, melynek egyik fő esélyese volt a torna kezdete előtt.

A szaúdiak elleni 2-1-es vereség derült égből villámcsapásként érte a csapatot, csakúgy, mint sok tízmilliós hazai szurkolótáborát.

Semmi nincs azonban még veszve, két győzelemmel csoportja élén végezhet Argentína.

Argentína népe Lionel Messitől várja, hogy győzelemre vezesse ma a csapatot Mexikó ellen, megtéve az első lépést a csoportkörből való továbbjutás felé. Maradona példáját hozzák fel, az 1986-ban világbajnokságot nyerő argentin válogatott csapatkapitányáét, aki szinte napra pontosan két éve hunyt el.

Az ő emléke előtt is tisztelegve készül ma győzelemre az Albiceleste.

Megőrizzük emlékezetünkben. A világfutball kiemelkedő játékosa volt, nem csak az argentinok büszkék rá

– adózott emléke előtt Lautaro Martinez, aki szintén főszereplő lehet a magyar idő szerint ma este 8 órakor kezdődő mérkőzésen.

Fotó: Lionel Messi Facebook oldala