2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Kiverte a biztosítékot a bátonyterenyei szobor az olvasóknál a hozzászólások szerint

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 19:45
Kiverte a biztosítékot a bátonyterenyei szobor az olvasóknál a hozzászólások szerint
Ünnepélyes keretek között adták át azt a szobrot nemrég Bátonyterenyén, amelyet a balesetben elhunytak emlékére állítottak. A közvélemény negatív kritikáját szinte az összes Nógrád megyei hírportál közösségi oldaláról törölték, pedig a hozzászólások szinte egyhangúan azt tükrözték, hogy senkinek nem tetszik az Összetartozás Emlékparkjába kihelyezett alkotás.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Volt, aki úgy vélekedett, hogy nagyobb tragédia a szobor maga, mint amelynek a mementója lenne…

Más úgy gondolja, hogy ennyi erővel bárki kidobhatja a portájáról a hulladékot az útra, és még lehet, hogy az is különbül nézne ki.

Egy arra járó olvasónk hirtelen azt hitte a látottak után, hogy autóbontó nyílt a közelben és a szobor csupán egy cégér.

Többen osztották azt a véleményt is, hogy jobb helye is lett volna a műre elköltött millióknak... 

Azt senki sem vitatta, hogy maga az ötlet – emléket állítani a közlekedési balesetek áldozatainak – elismerést érdemel. A kivitelezés viszont borzalmasra sikerült. Ez járhatott annak a hozzászólónak is a fejében, aki szerint valaki majd elviszi a vasba…

Indexkép: police.hu