2023.03.27., hétfő - Emánuel
Salgótarján: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Tamásiban és Pakson csapnak le a navosok

Tóth Rózsa, 2023. január 19. - 14:15
Tamásiban és Pakson csapnak le a navosok

A közeljövőben két helyszínen is számíthatnak Tolna vármegyében a megjelenésükre, de Tamási és Paks mellett máshova is mehetnek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. január 16. és 20. között a piacokat és az élelmiszerboltokat ellenőrzik - adott adótrafipax tájékoztatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, a jövedéki szabályok betartását és az árukészletek eredetét.

Az ellenőrzések várható helyszínei: 2023.01.19-én Tamásiban, 2023.01.20-án pedig Pakson.

A NAV ismét kiemelte, hogy az előzetesen tájékoztatott helyszínek nem zárják ki annak lehetőségét, hogy máshol is végezzenek ellenőrzéseket.

Képünk illusztráció, forrása: Unsplash.com