2023.03.27., hétfő - Emánuel
Salgótarján: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Trafiboxot helyeztek ki a Paks-Gyapa Cecei út 6231 sz. útra

Tóth Rózsa, 2023. január 20. - 10:30
Trafiboxot helyeztek ki a Paks-Gyapa Cecei út 6231 sz. útra

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság vásárolta és biztosította a készüléket, mely mintkét irányban alkalmas a gépjárművek sebességének a mérésére.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Több éve húzódó probléma oldódik meg azzal, hogy trafibox került kihelyezésre a Paks-Gyapa, Cecei út, 6231 sz. út 9+940 km-nél - adott tájékoztatást Szabó Péter, Paks polgármestere. 

A berendezés kitelepítésével várhatóan biztonságosabb lesz a közlekedés az ott élők számára. A Trafibox készüléket a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság vásárolta és haszonkölcsöni szerződés keretében biztosítja Paks Város Önkormányzatának rendelkezésére. A telepítés költségét Spiesz József képviselő úr saját választó kerületei céltartalékából vállalta - emelte ki Szabó Péter.

A Trafibox 220 fokos szögben forgatható, ezáltal mindkét irányban alkalmas a gépjárművek sebességének mérésére.  A traffipaxot időszakosan a rendőrség helyezi el a kabinetben, mely fűtött, páramentes, vandálbiztos környezetet biztosít a sebességmérő berendezés számára.

Fotó: Szabó Péter Facebook-oldala