2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Halálos baleset történt szerda reggel Tereske közelében

Fodor Orsolya, 2023. január 25. - 07:50
Halálos baleset történt szerda reggel Tereske közelében

Két személyautó ütközött össze a 22-es számú főúton, a Tereske település felé vezető elágazó közelében. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett szakaszon jelenleg teljes útzár van érvényben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Buda Gábor rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az eddigi adatok alapján január 25-én 6 óra körül a 22-es számú főút 3-as kilométerszelvényénél, a Tereske település felé vezető elágazó közelében két személygépkocsi ütközött össze frontálisan. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A szóvivő hozzátette: az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Tereske település irányába lehet.

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy az egyik járműben négyen utaztak, míg a másikban csak a sofőr, aki az ütközés erejétől kirepült a szélvédőn. A helyszínre a rétségi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépkocsikat.

Fotó: illusztráció, pixabay.com