2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

A 3-as metró pótolhatatlan - Így siklik a Deák térre - VIDEÓ

, 2023. január 25. - 15:00
A 3-as metró pótolhatatlan - Így siklik a Deák térre - VIDEÓ

Több mint 600 ezer utas közlekedik naponta a 3-as metró vonalán. A Deák Ferenc téri és Ferenciek terei két új állomás átadása nagyban növelte az M3-as használhatóságát Kőbánya-Kispest és a belváros között.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kerpel-Fronius Gábor szerint a kék-metró Budapest közlekedésének kulcsa, ezért nagyon fontos, hogy májusban befejeződjön a vonal teljes felújítása. Bár még csak csak félig használható az M3-as metrópótlás-mentesen, de azért a fél 3-as metróval is napi 30 percet lehet spórolni.

Kipróbáltuk hogyan siklik a Deák térre.

A Nagyvárad térnél - az állomás felújítása miatt - a Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között közlekedő szerelvények továbbra sem állnak meg - írta meg a Frisshirek.hu.