2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Évértékelő gálát szervez a Tanítanék Mozgalom

frisshirek.hu, 2023. január 26. - 18:48
Évértékelő gálát szervez a Tanítanék Mozgalom

Többek között Alföldi Róbert, Dés László, Nagy Ervin és Tompa Andrea részvételével tart évértékelő gálát január 31-én a Tanítanék Mozgalom – jelentették be a Magyar Hanghoz is eljuttatott közleményükben. Az eseményről élő közvetítést is tartanak majd, így a Facebookon mindenki követheti azt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közlemény szerint a mozgalom

„a gála keretében szeretné kifejezni köszönetét azok felé a pedagógusok felé, akik tavaly is küzdöttek egy modern és igazságos oktatási rendszerért, illetve azon támogatói felé, akik adománnyal, szakértői tanácsokkal vagy egyéb módokon segítették a küzdelmet.”

Az est során a Mozgalom képviselői, Törley Katalin és Pilz Olivér értékelni fogják a 2022-es év eredményeit és hibáit. Mellettük fellép Erdős Virág, Kemény Zsófi, Mácsai Pál, Máté Gábor, Pintér Béla, Nyáry Krisztián, Ungváry Krisztián és még sokan mások.

A Tanítanék Mozgalom szerint az oktatás jövőjéért folyó küzdelem új szintre lépett 2022-ben, de még rengeteg feladat áll előttük. Január 31-én, az első figyelmeztető sztrájk első évfordulóján, szánjunk egy estét arra, hogy együtt áttekintjük a 2022-es év eredményeit, küzdelmeit, nehéz vagy épp felemelő pillanatait! Tanuljunk az elmúlt év hibáiból és hasznosítsuk a tanulságait 2023 kihívásaira tekintve is! 

Fotó: Párbeszéd Facebook-oldala