2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Fehérbe borult a Szahara - képekkel!

frisshirek.hu, 2023. január 26. - 12:47
Fehérbe borult a Szahara - képekkel!

Havas tájjá változott a Szahara Afrikában, és hózáporokra még a következő napokban is van esély.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Földközi-tenger fölött örvénylő ciklon hátoldalán az észak felől érkező hideg, sarkvidéki eredetű légtömegek egészen Afrikáig jutottak el, ahol a csapadékkal párosulva a hét elején havazni kezdett, sivatagos területeken is - kezdte meteorológiai elemzését az Időkép arról a különleges jelenségről, amelynek köszönhetően

hó esett a sivatagban.

A kifehéredett Szaharáról egészen fantasztikus képek készültek, amelyekkel kapcsolatban fontos felhívnunk a figyelmet, hogy az valódi, nem Photoshop!

Az elkövetkező napokban észak, északkelet felől folyamatos lesz a hideg levegő utánpótlása, így Algéria északi részén továbbra is előfordulhat havazás, hózápor - zárta előrejelzését az Időkép. Az szmo.hu az alábbi képgalériákat tette közzé a nem mindennapi eseményről:

A kiemelt kép forrása: MeteoNews24 Facebook-oldala