2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Nagy Feró: Mindig kisebbségi érzésem volt a világban, mostanában kezdek nagyobb pofájú lenni

frisshirek.hu, 2023. január 26. - 19:43
Nagy Feró: Mindig kisebbségi érzésem volt a világban, mostanában kezdek nagyobb pofájú lenni

„Már öreg vagyok, nem sokat veszthet egy csaj, hogy ha velem szóba áll.”

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Nagy Feró a csütörtöki Mokkában beszélt arról, hogy nem tartja sármosnak magát.

Hozzátette, most már nagyobb a pofája, de nem volt ez mindig így, sőt inkább kisebbségi érzésekkel küszködtem. Beavatott egy alig-alig hihető titokba is, miszerint fiatalként félt a csajoktól

– mondta, majd viccesen illusztrálva szavait a műsorvezetőre, Iszak Esztire mutatott, hogy tőle nem félne.

Ahogy idősödik, úgy bölcsebb lesz, jobban át tudja gondolni a világról kialakított véleményét - tette hozzá, és még azt is, hogy persze tudja, vannak olyan dolgok, amik nem tőle függenek. Példaként felhozta, hogy mindig is örömmel néz egy szép nőre, ebben nem változott. Sőt, bátrabb lett a hölgyeknél az udvarlásban. De leszögezte: sokat veszíthet vele bármelyik csaj, ha szóba állna vele. 

Azt is elárulta, a gimnáziumban határozta el, hogy rockzenész lesz, addig nem igazán álltak szóba vele a csajok, szemlézte a műsort a 24.hu.

Ha énekes vagy, akkor azért könnyebben tudsz ismerkedni lányokkal

– tette hozzá.

Fotó: Nagy Feró Facebook-oldala