2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

24 karátos arannyal bevont vibrátorokat loptak el egy spanyol szexshopból

frisshirek.hu, 2023. február 03. - 21:27
24 karátos arannyal bevont vibrátorokat loptak el egy spanyol szexshopból

Legalább nyolc luxuskivitelű, közöttük hat darab, 24 karátos arannyal borított és két rozsdamentes acél vibrátort loptak el egy spanyolországi szexshopból. A zsákmány értéke több tízezer euró, írja az MTI.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A cég vezetője vélelmezte, hogy a három betörőnek pontos ismeretei lehettek arról, hogy mit keressenek, hiszen külön biztosított helyen tartotta a luxusjátékokat. Köztük olyan aranyozottakat, amiknek az ára 15 ezer eurónál (5,8 millió forint) kezdődik. Persze az árak attól is függnek, milyenek a méretek, és milyenek a funkciók azokon a műfalloszokon.

A rozsdamentes acélból készült vibrátorok ára 3500 és 7000 euró között mozog.

Emellett 25 ezer eurónyi készpénzt is zsákmányoltak, amit szintén a zárt helyen tároltak. 

Internetes oldalán a 2007-ben alapított cég magát „örömszerző termékek központjaként” hirdeti, raktárában több mint 20 ezer árucikket őriz erotikus kellékektől alsóneműkig.

Fotó: twitter