2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Felfedte a Momentum, kit takart a sziluett a plakátjaikon

frisshirek.hu, 2023. február 03. - 16:27
Felfedte a Momentum, kit takart a sziluett a plakátjaikon

A Momentum elindította országos plakátkampányának második fejezetét. Az új plakátokkal lehullt a lepel arról, hogy kit rejt a sziluett: Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét – számolt be róla a párt közleményében pénteken. Donáth Anna tavaly októberben szülte meg gyermekét, azóta van otthon a babával. Az EP-képviselő február negyedikén, szombaton délután a párt nyilvános eseményén tér vissza a politikai életbe. A Momentum tervei szerint ő lesz a párt arca.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Momentum pár hete több plakátot is elhelyezett, amelyen mindössze ez a felirat volt olvasható:

„Drágulás. Gázáremelés. Tanárhiány. Ki vezethet új útra minket?”.

Válaszként pedig egy sziluett látszódott, ami ahogy kikerült, igazán máris lelepleződött, hogy csakis Donáthé lehet. Most lehullt a lepel, a hirdetőtáblákon már Donáth Anna biztatja szavazóit. 

Donáth szombaton délután három órától tartja évértékelő helyett „jövőértékelő” rendezvényét, ahol a Magyar Hanghoz is eljuttatott közlemény szerint az ország előtt álló legfontosabb kihívásokról beszél majd. Természetesen a Frisshirek oldala is beszámol róla.

A 21 Kutatóközpont felmérése szerint Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét látnák legszívesebben vezetői pozícióban az ellenzéki politikusok közül - írja a Momentum Facebook-oldalán a mai közzétett kutatásra hivatkozva, amiről lapunk, a Frisshirek.hu is beszámolt.