2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Olimpiára követeli a popsipaskolást az állami sportnapilap

frisshirek.hu, 2023. február 04. - 21:10
Olimpiára követeli a popsipaskolást az állami sportnapilap

Olyannyira lelkesedett a pofonosztó verseny női változatáért, a fenékpaskolásért az állami kézbe került Nemzeti Sport, hogy egyenesen az olimpiára követelte.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Olimpiára vele! Itt a pofonosztó verseny női változata, a fenékpaskolás

– így lelkendezett a korábban ennél jóval hagyományosabb versenyekről beszámoló Nemzeti Sport.

Amint a frisshirek.hu megírta, tavaly ősszel állami kézbe került a sportlap, amelynek popsipaskolásos beszámolóját a Media1 szúrta ki.

A Nemzeti Sport azt írta, hogy az oroszok fejéből pattant ki évekkel ezelőtt a pofonosztó versenyek ötlete, akik azóta „megtalálták ennek női változatát is, a fenékpaskolást”. A cikkhez csatolt videón a lap leírása szerint két modell, BB Criss és a felnőttfilmes pályát választó Andra Brazil vívnak „ádáz küzdelmet, felváltva csapkodják egymást”.

Az NSO szerint

a csata teljes mértékben barátságos volt, ezt a célpontra leadott puszik is alátámasztják.

A Media1 azonban cikkében megjegyezte, a „mérkőzés” egyáltalán nem tűnik bizalomgerjesztőnek, annak végén a két nő hátsó fele már meglehetősen vörösre van verve.

Amint azt lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt, a zuhanó példányszámú Nemzeti Sportot, Orbán Viktor miniszterelnök egyik kedvenc újságját a Fidesz-közeli médiaóriástól, a Mediaworkstől hárommilliárd forint körüli összegért szerezhette meg a magyar állam.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor oldala