2023.04.01., szombat - Hugó
Salgótarján: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Csípős hideg, mellette ragyogó napsütés várható

frisshirek.hu, 2023. február 05. - 07:00
Csípős hideg, mellette ragyogó napsütés várható

Szombat estétől a legtöbb helyen csökkent a felhőzet, vasárnap a felhőátvonulások mellett mindenütt legalább néhány órára kisüthet a nap, azonban főként a Dunától keletre jobban összeállhatnak a felhők. Az északnyugati, északi szél estétől jelentősen veszít erejéből, hajnalban átmenetileg csak kevés helyen, majd vasárnap napközben ismét többfelé kísérik erős széllökések.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Hideg lesz, országszerte fagyott hajnalban, a kevésbé szeles, hódófödte tájakon akár -10 fok alatti minimumok is előfordultak. Napközben sem mérhetünk majd melegebbet -3, +2 foknál.

A jövő hét első napjaiban a szelet már csak élénk lökések kísérhetik, erős, viharos légmozgásra nem kell számítani. Sokat fog sütni a nap, hétfőn inkább a Dunántúlon, kedden keleten, északkeleten növekedhet meg a felhőzet, de havazás nem várható. Hidegek, fagyosak lesznek az éjszakák, a hóval borított északi, északkeleti tájakon és bakonyi völgyekben -10, -15 fok is lehet, de máshol is -10, -5 fokos fagyra kell készülni - írja az idokep.hu.

Fotó: pixabay.com