2023.06.05., hétfő - Fatime
Salgótarján: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Véres veréssel végződött a lányszöktetés Bátonyterenyén – Videóval!

frisshirek.hu, 2023. március 17. - 18:45
Véres veréssel végződött a lányszöktetés Bátonyterenyén – Videóval!

A nógrádi rendőrök őrizetbe vettek egy 44 éves férfit és annak 20 éves fiát, akik halálosan megfenyegették és súlyosan bántalmazták családtagjuk párját. Rossz néven vették ugyanis, hogy a 23 esztendős fiatalember megpróbálta elszöktetni szerelmét bátonyterenyei otthonából.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy a 23 éves férfi a napokban személyesen tett feljelentést a rendőrségen.

Elmondása szerint az előző este taxival ment barátnője bátonyterenyei otthonához, hogy elszöktesse 17 esztendős szerelmét. A lány édesapja és testvére azonban felfigyelt a távozásukra, ami korántsem nyerte el a tetszésüket…

Személygépkocsival indultak a fiatalok után, akiket Salgótarján határánál értek utol és állítottak meg. A szerelmeseket erőszakkal a saját autójukba tuszkolták és visszavitték őket Bátonyterenyére. 

A 23 éves férfi kálváriája már a visszaúton megkezdődött, ugyanis a 44 esztendős apa többször arcon ütötte és megfenyegette, hogy most már nem engedi haza, meg fog halni. A bátonyterenyei háznál aztán folytatódott a bántalmazás. A lány szülője és testvére a fenyegetések nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyezett el az udvarló mellett, sőt, az előbbi egy baseballütővel testszerte több alkalommal is megütötte őt. 

A fiatalember nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A két férfit – a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére – a Terrorelhárítási Központ emberei fogták el Bátonyterenyén 

– közölte Király-Kollár Ramóna. 

Hozzátette: az apát és fiát személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd vették őrizetbe a nyomozók, akik kezdeményezték az ügyészségen a 44 éves férfi letartóztatását.

Kiemelt kép forrása: police.hu videójának vágóképe