2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Salgótarján: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Röhögőgörcsöt kapott a riporter, amikor interjúalanya fején megjelent egy apró, pizzaalakú partykalap

frisshirek.hu | 2023. március 22. - 19:30
Röhögőgörcsöt kapott a riporter, amikor interjúalanya fején megjelent egy apró, pizzaalakú partykalap

Nagyon vicces pillanatokat köszönhetünk az ausztrál 9News csatornának: az egyik interjúalannyal készült beszélgetés-kísérlet videója megjelent a közösségimédia-felületeken és a hírekben is, írja a 24.hu.

A csatorna szakértőként kérte fel adásban Mark Borlace-t, a dél-ausztráliai Autóklub (RAA) tisztségviselőjét, aki Zoomon csatlakozott, nem kis erőfeszítések árán, különböző technikai szerencsétlenkedések sorozatát produkálv, míg Borlace próbált háttérképet maga mögé varázsolni.   

A tévéstúdióban ülő riporter, Alice Monfries egy darabig egész jól bírta röhögés nélkül, az első pár próbálkozást, mikor először egy autót mosó kislány fotója jelent meg, majd egy teknős mellett úszkáló búvár a kék háttér helyett. 

De mikor egy aprócska pizza alapú partykalap jelent meg a szakértő fején, nem bírta tovább, és rátört a röhögőgörcs, ami tovább fokozódott azzal, amikor Borlace egy viccel filtert is bekapcsolt véletlenül. 

A bemondó Twitterre feltöltött videója azóta már hatalmas megosztásnál jár a közösségi felületen. Röhögjenek önök is a bemondóval, aki csak ennyit tett hozzá a műsorhoz: hogy ő azóta is ezen röhög.  

A szakértő jól bírta, hogy a bemondó ország-világ előtt "égette le", egyáltalán nem sértődött meg, sőt: azóta Borlace fotón mutatta meg, hogy megcsinálták a kis partykalap papír alapú verzióját.