2023.06.05., hétfő - Fatime
Salgótarján: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Istenes Bence és Csobot Adél megmutatták csúcsverdájukat, illetve új házukat is - azonnal látni akarnak mindent

frisshirek.hu, 2023. április 01. - 11:20
Istenes Bence és Csobot Adél megmutatták csúcsverdájukat, illetve új házukat is - azonnal látni akarnak mindent

A sztárpáros nagy változás mellett döntött.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rajongók már megszokhatták, hogy Istenes Bence és Csobot Adél nagyon sokszor kommunikál nemcsak külön Instagram-oldalaikon, hanem együtt is sokszor állnak kamerák elé, így pedig egy YouTube-videó keretei között is sokszor előfordul, hogy üzennek a nyilvánosságnak. Most is éppen ez történt, de nem egy kisebb hirderejű döntés volt az, amit bejelentettek, hanem egy nagyon is nagy változás. Úgy döntöttek ugyanis a fiatalok, hogy vidékre költöznek, és egy felújítandó házbat vásároltak - írja a Promotions. 

A ház Magyarország egyik leggyönyörűbb vidékén, a Balaton-felvidéken található. A ház amúgy felújítandó állapotban van.

A videóban persze a nagy bejelentést teljesen indokolták is. Mint elmondták, Budapest elhagyását már régóta fontolgatják, és elsősorban a gyerekek motiválták őket. A bejelntés közben azért több megható pillanat is történt, a pár elérzékenyült akkor, amikor megtörtént a nagy terv elmondása. Amúgy azt is bőven kifejtették a videóban, hogy a vidéki létet már Németországban is kipróbálták, így egyáltalán nem lesz számukra ismeretlen.

Nagyon sok információt megosztottak a követőikkel, és persze azt is elmondták, hogy még nem újítottak fel házat, így lehet, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket a már a legelején. Akit pedig majd érdekelnek a felújítás részei, szeretne kukucskálni, illetve egy kcisit inspirálódni is, azoknak jó hír, hogy videóblogot fog vezetni a felújításról Istenes Bence és Csobot Adél.

Íme a ház, illetve az is, amikor megérkeznek csúcsverdájukkal:

Fotó: Istenes Bence / YouTube