2023.06.05., hétfő - Fatime
Salgótarján: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Nacsa Olivér Pottyondy Edináról: Nem egy női műfaj a humor

frisshirek.hu, 2023. április 01. - 12:43
Nacsa Olivér Pottyondy Edináról: Nem egy női műfaj a humor

Bödőcs Tiborral valamennyire megengedőbb volt. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában.

– mondta Nacsa Olivér a KarcFM-en arra a felvetésre, hogy ismeri-e Pottyondy Edinát. Már maga a felvetés sem volt kedves, a műsorvezető eleve hozzátette, hogy nem mintha öröm lenne benne, ha Nacsa ismerné - írja a 24.hu.

Így folyatatódott Nacsa gondolatmenete:

A nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom, miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma.

Nacsa valamivel megengedőbb volt Bödőcs Tiborral, aki szerinte a baloldal szócsöve, de zseniális:

Most mondjam azt, hogy nekem ezzel van bajom? (…) Zseniális tehetségnek tartom, és tulajdonképpen, ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás például ahhoz, ahogyan mi (…) politikai témához nyúlunk, akkor talán még ezzel se lenne baj. Az elfogadás. De elfogadás nincs.

Fotó: jelenet a Karc FM YouTube videójából