2023.12.11., hétfő - Árpád
Salgótarján: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Meggondolta magát Nacsa Olivér, és bocsánatot kért sértő szavai miatt

frisshirek.hu | 2023. április 03. - 08:01
Meggondolta magát Nacsa Olivér, és bocsánatot kért sértő szavai miatt

Nacsa Olivér megvallotta, hogy nem vezette rossz szándék az ominózus, női humoristákat sértő kijelentése miatt, és szerinte szavai félreértelmezhetővé váltak.

Azt hiszem sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon

- írta vasárnap éjszakai bejegyzésében Nacsa Olivér humorista, amit a Telex vett észre. Ahogy arról a frisshirek.hu-n beszámoltunk április 1-én, de nem április elsejei tréfának szánva a vállaltan kormánypárti kabarészereplő a Karc FM-nek adott interjújában Pottyondy Edina tevékenységével kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy

szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük, nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában.

A sommás véleményt Pottyondy Edina sem hagyta szó nélkül, válaszáról a frisshirek.hu-n is hírt adtunk. Aki először csak annyit közölt, hogy "rég rakott ennyire helyre egy pasi, mint a Nacsa Oli", majd egy videóban tételesen is reagált az elhangzottakra:

ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Ehhez képest azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!

Pottyondy Edina ezt azért is hangsúlyozta, mert a Karc FM-ben Nacsa Olivértől azt kérdezték, hogy konkrétan Pottyondyról mit gondol Nacsa, nem pedig minden női humoristával vagy a nőkről általában.

Éjszakai bocsánatkérésében Nacsa Olivér leírta, hogy nem vezette rossz szándék a konkrét témával kapcsolatban, amelyben félreérthetően nyilatkozott, és hogy szavai félreértelmezhetővé váltak.

Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában.

A bocsánatkérésben azonban ismét nem sikerült megszólítani Pottyondy Edinát, akinek elvileg a sértő szavakat címezte. A bejegyzésben "Kedves Mindenki"-t szólított meg, és majd a végén is mindenkitől kért elnézést, női kollégáját külön nem nevezte meg. Annyit azért hozzátett, hogy részéről a téma ezzel lezárva.

A kiemelt kép forrása: Nacsa Olivér Facebook-oldala