2023.12.10., vasárnap - Judit
Salgótarján: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Útfelújítás miatt változik a forgalmi rend a Nyugati pályaudvarnál

frisshirek.hu | 2023. április 20. - 17:34
Útfelújítás miatt változik a forgalmi rend a Nyugati pályaudvarnál

Felújítják az útburkolatot a Nyugati pályaudvarnál lévő buszvégállomáson és a Teréz körútnak a végállomás előtti részén, ezért ezen a hétvégén a járatok egy része a megszokottól eltérő helyen áll meg.

A Teréz körút felől a Váci útra nem lehet majd jobbra kanyarodni

- közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. Szombaton és vasárnap a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 934-es autóbuszok nem érintik a belső végállomási megállójukat, felszállni az ellentétes oldalon, a Váci út 4. előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyen lehet.

A 73-as trolibusz nem érinti majd a Nyugati pályaudvar megállót, a 923-as autóbusz nem tér be a végállomásra, csak a Teréz körúti megállóknál áll meg, a 931-es autóbusz Árpádföld felé a Váci úti oldalról, a 26-os buszok eredeti megállóhelyéről indul, de a Teréz körúti megállóhelyen változatlanul megáll.

A 26-os autóbusz a Vivicittá futóverseny és az I bike Budapest kerékpáros felvonulás miatt szombaton és vasárnap reggeltől kora estig nem érinti a Nyugati pályaudvart. Kora reggel és este a Nyugati pályaudvari megállóhelye nem változik, de hosszabb útvonalon éri el a Jászai Mari teret - tették hozzá.

Az M3-as metrópótló autóbuszok közlekedése és megállóhelyei változatlanok

- zárta összegző közlekedési helyzetjelentését a BKK közleményében.

A kiemelt kép forrása: Budapest Városháza Facebook-oldal