2024.04.14., vasárnap - Tibor
Salgótarján: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Egy lopássorozatot szakítottak félbe Fegyverneken a rendőrök

frisshirek.hu | 2023. június 19. - 18:15
Egy lopássorozatot szakítottak félbe Fegyverneken a rendőrök

A négy rendbeli lopással gyanúsított fiatal helyi lakos most őrizetben várja a bíróság döntését a letartóztatásáról - számolt be a történtekről honlapján a rendőrség.

A 24 éves fegyverneki lakost 4 rendbeli lopás bűncselekménnyel gyanúsítják

a törökszentmiklósi rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint június 14. és június 16. között jogosulatlanul bement több fegyverneki ingatlanba.

A megalapozott gyanú szerint egyik alkalommal a jogsértő ténykedését az álmából ébredő sértett zavarta meg, ez a bűncselekmény kísérleti szakaszban maradt. Kis idő elteltével egy fegyverneki udvarra lopózott be, és az ott parkoló, nyitott gépkocsiból egy fekete műbőr táskát tulajdonított el, melyben készpénz és a sértett személyes okmányai voltak. Ebben az időszakban egy lakatlan ingatlan tulajdonosának sérelmére is követett el vagyon elleni bűncselekményt. 2023. június 16-án egy másik fegyverneki  lakóházból gyógyszerrel, több napszemüveggel és egy televíziókészülékkel távozott.

A rendőrök gyorsan pontot tettek a lopási sorozat végére,

hiszen a nyomozási cselekmények eredményeként elfogták és előállították a jogsértőt a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi nem tett vallomást. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A kiemelt kép forrása: police.hu