2023.12.11., hétfő - Árpád
Salgótarján: 0o - 0o
Az ország 19 megyéjében

Kelemen Anna bevállalós - Orbán hívő az ex-playmate

Zimon András | 2023. szeptember 10. - 15:00
Kelemen Anna bevállalós - Orbán hívő az ex-playmate

Miközben a NER-potentátjai Kötcsén versengtek Orbán kegyeiért, addig a HírFM stúdiójában Kelemen Anna varázsolta el Lentulai Krisztián kormánypropagandistát a magvas gondolataival.

Az egykori Playmate a csatorna Bezzeg című műsorában gyónta meg eddigi bűneit és vallotta be azt, hogy ő valójában fideszes és a hőse Orbán Viktor. A Dopeman-szakon végzett celeb szerint ennek a gondolatsornak hírértéke van, amiben igaza is lehet, ha olyan Fideszes médiumok színvonalát nézzük, mint az Origó, a Ripost vagy akár a TV2.

Engem szét fognak szedni, de igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!

- mondta a műsorban.

Arról is beszél, mit tart konzervativizmusnak és milyenek azok a konzervatív értékek. Ennek lenyomatait Anna régebbi filmjeiben is láthattuk, amiket akár Borkai Zsolt Vagy Szájer József is rendezhetett volna (ízlés szerint). Kelemen Anna az interjúban úgy fogalmazott, hogy:

aki bántja a kormányt, az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett.

Lehet, hogy itt arra gondolt, hogy sokaknak van tele a töke Orbánékkal. Arról, hogy a pornóipari munka és a konzervatív értékrend hogyan fér meg egymás mellett azt mondta, hogy ő a pornóiparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Az ágyra viszont annál többet...(a szerk.)

Szerencsére Anna az LMBTQ-témakörben is kifejtette a véleményét:

Nem érezném magam jól, ahol kérdés, hogy nő vagyok, vagy férfi.

Ennek cáfolata talán, az a néhány leszbikus-jelenet, amit pályafutása során a "sztár" leforgatott. Persze a beszélgetésből egy kis buzizás sem hiányozhatott, hiszen a szélsőjobbot mostanában előszeretettel édesgeti magához a Fidesz: Náray Tamás divattervezőről Annácskának azt sikerült mondania, hogy "A nagybetűs buzi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik." – jelentsen ez bármit is. Lehet Nárayval az a baj, hogy agytevékenységet folytat és a véleményét a hazai közállapotokról nem is rejti véka alá.

Érdekesség volt még az is az elhangzottakban,  hogy a kormányfő utódjaként Szijjártó Pétert tudná elképzelni, mert férfias és tökös. Hát Annának legalább nincsenek nagy igényei a hazai politika szereplőket tekintve, de hogy mi lehetett a célja ezzel a hitvallással neki, arról csak ötleteim vannak; talán a Békemenet első sorába szeretne bejutni, vagy egy esedékes NAV-vizsgálat elől menekül, esetleg Kötcsére szeretne ellátogatni jövőre? Passz. Akinek van erre a feltételezésre valamiféle válasza vagy elképzelése, az írja meg kommentben...

A teljes interjú alább szenvedhető végig: 

Fotó: Facebook