2024.02.25., vasárnap - Géza
Salgótarján: 5o - 5o
Az ország 19 megyéjében

A lányával táncolt a szalagavatón amikor rosszul lett, majd meghalt egy kiskunhalasi tanár

frisshirek.hu | 2023. december 09. - 17:00
A lányával táncolt a szalagavatón amikor rosszul lett, majd meghalt egy kiskunhalasi tanár

Életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni.

Megrendítő tragédia árnyékolta be a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium péntek esti szalagavatóját. Az iskola egyik köztiszteletben álló és szeretett oktatója rosszul lett. Életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni, majd a gyors orvosi beavatkozás ellenére a helyszínen meghalt – írja a Bács-Kiskun vármegyei hírportál.

Az RTL Híradó megtudta, hogy az elhunyt tanár Csala Tibor, aki az iskola szakoktatója és egyben korábbi diákja is volt, a Halas Táncegyüttes tagjaként lépett fel lányával együtt – ez volt az utolsó produkció a szalagavatón.

Tánc közben a férfi lányával együtt kiment, és odakint lett rosszul.

A tanárhoz kiérkező mentők egy órán át küzdöttek a köztiszteletben álló oktató életéért, de nem tudták megmenteni. Miközben ez zajlott, az iskola egyik diákja, egy 17 éves lány is rosszul lett, hozzá is mentőt hívtak. Úgy tudjuk, epilepsziás rohamot kapott, és már javult az állapota, mire a segítség megérkezett. Őt a kiskunhalasi kórházba szállították kivizsgálásra.

Dr. Komáromi Szilárd igazgató közölte, az iskola nagy tisztelettel övezett oktatóját a tanintézmény saját halottjának tekinti.

Fotó: Pixabay